Articolul precedent |
Articolul urmator |
685 10 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-02-06 15:49 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
620.9:631.145 (2) |
Economia energiei în general (546) |
Conducerea și organizarea fermelor (484) |
SM ISO690:2012 ERHAN, Fiodor, MOCANU, Anastasia, ROTARI, Vasilisa. Factorii de influenţă asupra intensităţii energetice ale produselor agricole. In: Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare, Ed. Editia II, 2012, 4-6 octombrie 2012, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Institutul de Energetică al Academiei de Științe a Moldovei, 2012, Ediția II, pp. 39-42. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare Ediția II, 2012 |
|||||
Conferința "Energetica Moldovei" Editia II, 2012, Chișinău, Moldova, 4-6 octombrie 2012 | |||||
|
|||||
CZU: 620.9:631.145 | |||||
Pag. 39-42 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
Intensitatea energetică a produselor finale indiferent de destinaţia lor devine un indicator tot mai semnificativ în procesul de producere. Acest indicator capătă o semnificaţie deosebită la producerea produselor agricole. Articolul dat este consacrat determinării şi grupării factorilor de decizie ce influenţează asupra creării şi formării intensităţii energetice ale produselor agricole. |
|||||
Cuvinte-cheie Intensitate energetică, factori de influenţă, produse agricole |
|||||
|