Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
766 9 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-02-11 15:47 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
613.2:616-056.8 (1) |
Dietă. Principii de nutriţie aplicate la hrană şi alimente (181) |
Patologie. Medicină clinică (6963) |
SM ISO690:2012 CERNELEV, Olga. Abordarea intervențiilor de reducere a consumului de sare in randul populației . In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină , 2015, nr. 3(60), pp. 164-167. ISSN 1729-8687. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină | ||||||
Numărul 3(60) / 2015 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873 | ||||||
|
||||||
CZU: 613.2:616-056.8 | ||||||
Pag. 164-167 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The reduction of daily intake of salt in population continues to remain one of the priorities in public health. This work presents some of the international interventions in reduction of salt consumption. These examples can serve as a basis for achievement of the National Program in nutrition and healthy diet for 2014-2020 objective: reduction of salt consumption for 30% till 2020. |
||||||
Cuvinte-cheie salt consumption, reduction, interventions |
||||||
|