Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
779 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2021-05-26 20:25 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
613.2:616-053.6(498-21) (1) |
Dietă. Principii de nutriţie aplicate la hrană şi alimente (181) |
Patologie. Medicină clinică (6963) |
SM ISO690:2012 ALBU, Adriana, PREJBEANU, Ileana. Particularităţile alimentaţiei unui lot de adolescenţi din oraşul Iaşi. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină , 2015, nr. 3(60), pp. 123-125. ISSN 1729-8687. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină | ||||||
Numărul 3(60) / 2015 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873 | ||||||
|
||||||
CZU: 613.2:616-053.6(498-21) | ||||||
Pag. 123-125 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Nutrition is an external factor, which plays an important part in maintaining pupils’ health. Material and method: the study was done on a group of 143 pupils, who were given a questionnaire regarding the frequency of food consumption. Result and discussions: the dominant intake of vegetables is of 2-3 times a day (51%), of fruit is of 2-3 times a day as well (54,5%), and of milk is only once a day (40,6%). The additional consumption of salt is admitted by 83,2% teenagers, even if they know the bad effects of the excess of salt (90,9%). |
||||||
Cuvinte-cheie food intake, consumption of salt |
||||||
|