Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
836 43 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-17 19:29 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
613.2:614.31:664.013.8 (1) |
Dietă. Principii de nutriţie aplicate la hrană şi alimente (181) |
Inspecţie şi control sanitar (92) |
Producerea și consevarea alimentelor solide (297) |
SM ISO690:2012 CERNELEV, Olga. Eticheta nutriţională – sursă vitală de informare a consumatorului privind evitarea riscurilor. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină , 2016, nr. 6(70), pp. 121-124. ISSN 1729-8687. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină | ||||||
Numărul 6(70) / 2016 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873 | ||||||
|
||||||
CZU: 613.2:614.31:664.013.8 | ||||||
Pag. 121-124 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
This literature review addresses the importance of reading the food label which is a simple and fast way for information of consumer about a food product. Reading the terms present a major interest because the range of food in the market is wide and diversified and the ingredients, characteristics of the product, its composition, etc. are a first step in making the right decision by a consumer. |
||||||
Cuvinte-cheie label, information, Food, additive |
||||||
|