Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
632 3 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-01-31 11:14 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
676.1:661.728 (1) |
Industria celulozei, hârtiei și a cartonului (9) |
Produse chimice (90) |
SM ISO690:2012 STANCIU, Constantin. Manufacture, characterization and use of microcrystalline pulp in the food industry. In: Meridian Ingineresc, 2015, nr. 4, pp. 88-90. ISSN 1683-853X. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Meridian Ingineresc | ||||||
Numărul 4 / 2015 / ISSN 1683-853X | ||||||
|
||||||
CZU: 676.1:661.728 | ||||||
Pag. 88-90 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Prepararea, caracteristica şi utilizarea celulozei microcristalină în industria alimentară. Lucrarea dată include un studiu asupra preparării (mecanice şi chimice) a celulozei microcristaline din lemn de fag. Se prezintă rezultatele utilizării ei în diferite branşe ale industriei alimentare (material filtrant, aditiv). |
||||||
|