Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
1169 14 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-19 17:29 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
392.8(=411.16)(478) (1) |
Obiceiuri, datini privind viața particulară (263) |
SM ISO690:2012 SHIKHOVA, Irina. Jewish food traditions in Bessarabia. In: Revista de Etnologie şi Culturologie, 2014, nr. 16, pp. 70-72. ISSN 1857-2049. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Revista de Etnologie şi Culturologie | ||||||
Numărul 16 / 2014 / ISSN 1857-2049 /ISSNe 2537-6152 | ||||||
|
||||||
CZU: 392.8(=411.16)(478) | ||||||
Pag. 70-72 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The article it devoted to the Bessarabian Jewish food traditions, which grow from Jewish Dietary Law (kashrut) and at the same time demonstrate local speciics: Southern variant of European traditional Ashkenazi cuisine. |
||||||
Cuvinte-cheie Bessarabian Jewish, kashrut, Ashkenazi, Food |
||||||
|