Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
900 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2021-10-15 14:22 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.834:621.3.029.6 (1) |
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (94) |
Electrotehnică (1154) |
SM ISO690:2012 BANTEA-ZAGOREANU, Valentina, LUPAŞCO, Andrei, TARLEV, Vasile, BRAGA, Elena, OSADCI, Ana, CIUBATICO, Olga. Caracteristica indicilor fizico-chimici ai
rădăcinilor uscate cu aplicarea energiei
microundelor. In: Fizică şi tehnică: procese, modele, experimente, 2009, nr. 1, pp. 56-58. ISSN 1857-0437. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Fizică şi tehnică: procese, modele, experimente | ||||||
Numărul 1 / 2009 / ISSN 1857-0437 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.834:621.3.029.6 | ||||||
Pag. 56-58 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Uscarea - este un proces tehnologic complex, care trebuie să asigure nu numai păstrarea indicilor de calitate a materialului, dar şi în unele cazuri îmbunătăţirea acestor indici. În lucrarea respectivă sunt studiate caracteristicile fizico-chimice ale rădăcinilor uscate cu aplicarea energiei
microundelor. Au fost determinate conţinutul de zaharuri, inulină, proteine, grăsimi pentru diferite regimuri de uscare. Rezultatele obţinute vor permite alegerea regimului optim de uscare. |
||||||
|