Recomandări privind asigurarea calităţii şi competitivităţii produselor agroalimentare
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
737 3
Ultima descărcare din IBN:
2021-04-30 19:56
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
338.439.6+613.2.03 (1)
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1504)
Dietă. Principii de nutriţie aplicate la hrană şi alimente (181)
SM ISO690:2012
OPOPOL, Nicolae. Recomandări privind asigurarea calităţii şi competitivităţii produselor agroalimentare. In: Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”, 2014, nr. 3(34), p. 85. ISSN 1857-0461.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Numărul 3(34) / 2014 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687

Recomandări privind asigurarea calităţii şi competitivităţii produselor agroalimentare
CZU: 338.439.6+613.2.03

Pag. 85-85

Opopol Nicolae
 
Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu“
 
 
Disponibil în IBN: 4 decembrie 2014