Modul de elaborare si control al bugetului de vânzări la întreprinderile prelucrătoare de carne
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
661 23
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-25 21:29
SM ISO690:2012
MIHAILĂ, Svetlana. Modul de elaborare si control al bugetului de vânzări la întreprinderile prelucrătoare de carne . In: Economica, 2009, nr. 3(67), pp. 114-121. ISSN 1810-9136.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Economica
Numărul 3(67) / 2009 / ISSN 1810-9136

Modul de elaborare si control al bugetului de vânzări la întreprinderile prelucrătoare de carne

Pag. 114-121

Mihailă Svetlana
 
Academia de Studii Economice din Moldova
 
Disponibil în IBN: 29 noiembrie 2013


Rezumat

The sales budget is considered to be the key budget. In the meantime, meat-processing industry is characterized by a series of branch specific features. Therefore, we would like to stress the actuality and the importance of studying the budgetary process and of presenting the elaboration and control stages of the sales budget at meat-processing enterprises.