Mecanismul şi particularităţile procesului continuu de vibroextractare a materiei prime vegetale
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
814 4
Ultima descărcare din IBN:
2019-03-04 18:19
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663/664 (35)
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (594)
Producerea și consevarea alimentelor solide (1475)
SM ISO690:2012
ZAVEALOV, Vladimir, BODROV, V., ZAPOROJEŢ, Iulia, MISYURA, T., POPOVA, N., DEKANSKII, Vadim. Mecanismul şi particularităţile procesului continuu de vibroextractare a materiei prime vegetale. In: Meridian Ingineresc, 2014, nr. 1, pp. 26-30. ISSN 1683-853X.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Meridian Ingineresc
Numărul 1 / 2014 / ISSN 1683-853X

Mecanismul şi particularităţile procesului continuu de vibroextractare a materiei prime vegetale
CZU: 663/664

Pag. 26-30

Zavealov Vladimir, Bodrov V., Zaporojeţ Iulia, Misyura T., Popova N., Dekanskii Vadim
 
Национальный университет пищевых технологий
 
 
Disponibil în IBN: 7 iulie 2014