Siguranţa alimentară – necesitate în comercializarea produselor alimentare
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1366 59
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-16 14:35
SM ISO690:2012
PURICI, Ion. Siguranţa alimentară – necesitate în comercializarea produselor alimentare. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova, 2013, nr. 12(2), pp. 190-192. ISSN 1857-1239.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova
Numărul 12(2) / 2013 / ISSN 1857-1239

Siguranţa alimentară – necesitate în comercializarea produselor alimentare

Pag. 190-192

Purici Ion
 
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 3 martie 2014


Rezumat

This paper seeks to highlight the role of food safety in food trade. International law and the food industry in R. Moldova provides for all units involved in the whole food chain from primary producers to the sale of food (production, transport, storage and serving of food trade), the principles of a system of food safety management based on risk assessment and prevention. The quality of the food industry does not only refer to the finished product, but is also hygienic processes. In this context, the quality is and always will be an important competitive factor.

Cuvinte-cheie
aliment,

Quality, safety, European Union.,

reglementation