Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
1886 65 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-22 10:19 |
SM ISO690:2012 TCACI, Eudochia. Instruirea igienică a angjaţilor din ramura comerţului cu poduse alimentare. perspective Și oportunităţi. In: Analele Ştiinţifice ale USMF „N. Testemiţanu”, 2013, nr. 2(14), pp. 264-267. ISSN 1857-1719. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Analele Ştiinţifice ale USMF „N. Testemiţanu” | ||||||
Numărul 2(14) / 2013 / ISSN 1857-1719 | ||||||
|
||||||
Pag. 264-267 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Asigurarea nivelului adecvat de siguranță a produselor alimentare depind în mare măsură de nivelul de cunoștințe igienice specifice al angajaților. Instruirea angajaților din ramura comerțului cu produse alimentare este asigurată de către Centrele de Sănătate Publică. Evaluarea nivelului de cunoștințe igienice specifice profesiei a demonstrat ponderea înaltă a persoanelor cu cunoștințe suficiente constituind 57,2 și 57,5% până la instruirea igienică și după instruirea igienică corespunzător. S-a demonstrat un nivel insuficient de cunoștințe în domeniului riscurilor pentru sănătate la grupul studiat. În perspectivă, programele de instruire igienică ar putea fi extinse prin includerea măsurilor de educație pentru sănătate și promovarea modului sănătos de viață. |
||||||
|