Biotehnologii recente vitivinicole
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1033 29
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-29 12:44
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.2+631.147 (2)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442)
Conducerea și organizarea fermelor (488)
SM ISO690:2012
GĂINĂ, Boris. Biotehnologii recente vitivinicole . In: Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”, 2013, nr. 4(31), pp. 88-89. ISSN 1857-0461.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Numărul 4(31) / 2013 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687

Biotehnologii recente vitivinicole
CZU: 663.2+631.147

Pag. 88-89

Găină Boris
 
Academia de Ştiinţe a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 24 ianuarie 2014


Rezumat

Sporirea eficacităţii tehnologiilor agroalimentare, inclusiv a celor vitivinicole, este posibilă în baza implementării noilor biotehnologii, bazate pe realizările recente ale progresului tehnicoştiinţific din întreaga lume. În acelaşi timp, se asigură sporirea calităţii şi a securităţii alimentare în produsele vitivinicole.

The growth of food technologies efficiency, including those from wine industry, is possible to realize on the basis based on the of implementation of new biotechnologies, which, consequently, are based on the latest global scientific and technological achievements of scientific and technical progress in the world. At the same time, it enhances the quality and ensures food security, including wine products.

Cuvinte-cheie
procese biotehnologice, produse uvologice.,

microorganisme, levuri, micromicete