Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
1033 29 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-29 12:44 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.2+631.147 (2) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442) |
Conducerea și organizarea fermelor (488) |
SM ISO690:2012 GĂINĂ, Boris. Biotehnologii recente vitivinicole
. In: Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”, 2013, nr. 4(31), pp. 88-89. ISSN 1857-0461. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | ||||||
Numărul 4(31) / 2013 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.2+631.147 | ||||||
Pag. 88-89 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Sporirea eficacităţii tehnologiilor agroalimentare, inclusiv a celor vitivinicole, este posibilă în baza implementării noilor biotehnologii, bazate pe realizările recente ale progresului tehnicoştiinţific din întreaga lume. În acelaşi timp, se asigură sporirea calităţii şi a securităţii alimentare în produsele vitivinicole. |
||||||
Cuvinte-cheie procese biotehnologice, produse uvologice., microorganisme, levuri, micromicete |
||||||
|