Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
674 11 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-12-29 12:55 |
SM ISO690:2012 FURTUNA-VLADEI, Natalia. Factorii care influenţează formarea complexului
aromatic din vin
. In: Meridian Ingineresc, 2013, nr. 3, pp. 66-70. ISSN 1683-853X. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Meridian Ingineresc | ||||||
Numărul 3 / 2013 / ISSN 1683-853X | ||||||
|
||||||
Pag. 66-70 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Prezenta lucrare reprezintă o sinteză referitoare la factorii responsabili de formarea complexului aromatic din vin, un proces
complex care îşi are originea atât în struguri cât şi în urma proceselor fizice, chimice şi biochimice din timpul vinificării. Prin urmare, calitatea aromatică a unui vin este direct proporţională cu soiul, precum şi diverşi factori externi, cum ar fi: climaterici, geo-pedologici, fitosanitari şi tehnici. |
||||||
|