Analiza volumelor de producere şi de desfacere în industriea de panificaţie
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
884 29
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-15 19:52
SM ISO690:2012
STECLARU, Dorina, MAMALIGA, V. Analiza volumelor de producere şi de desfacere în industriea de panificaţie . In: Meridian Ingineresc, 2009, nr. 3, pp. 70-74. ISSN 1683-853X.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Meridian Ingineresc
Numărul 3 / 2009 / ISSN 1683-853X

Analiza volumelor de producere şi de desfacere în industriea de panificaţie

Pag. 70-74

Steclaru Dorina, Mamaliga V
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 12 decembrie 2013


Rezumat

Dans ce travail on parle sur la satisfaction d’exigence du consommateur avec les produits essentiels comme le pain et les produits de boulangerie. On fait l’analyse des indicateurs tel comme : de volumes de ventes dans l'industrie de la boulangerie, les volumes de production de produits de boulangerie en unités physiques et en valeur, leur dynamique et structure.

In the paper reported on time to meet consumer requirements with vital products such as bread and bakery products. Are analyzed as indicators as sales volumes in the bakery industry, the production volumes of bakery products in the physical units and the value, the dynamics and structure.

În lucrarea dată se relatează despre satisfacerea cerinţei consumatorului cu produse de importanţă vitală cum ar fi: pâinea şi produsele de panificaţie. Sunt analizaţi aşa indicatori ca: volumele de vânzări în industria de panificaţie, volumele de producere pe produse de panificaţie în unităţi fizice şi valorice, dinamica şi structura lor.