Conceptul formării şi funcţionării complexului industriei alimentare în utilizarea resurselor umane
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
817 21
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-28 22:18
SM ISO690:2012
SÂRBU, Ion, CRAINIC, Galina. Conceptul formării şi funcţionării complexului industriei alimentare în utilizarea resurselor umane . In: Economica, 2007, nr. 1(57), pp. 51-57. ISSN 1810-9136.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Economica
Numărul 1(57) / 2007 / ISSN 1810-9136

Conceptul formării şi funcţionării complexului industriei alimentare în utilizarea resurselor umane

Pag. 51-57

Sârbu Ion, Crainic Galina
 
Academia de Studii Economice din Moldova
 
Disponibil în IBN: 27 noiembrie 2013


Rezumat

The relations of maerket economy reguire the using of human potential with a systematic rationing resulting from biological, tehnological, social and psihological particularities. Simultaneously with the tehnic and tehnological channges which are prezent in food industry and in its tangible sectors, the changes are present and in the human potential. As the diminishing of staff number of employers throuyh the reducing the production volume and capacity, it is observed that employers are activily at the taking new decisions,they are more flexible at the happened changes. They posess a lot of information which reprezents the objectives,the contains and the rezult of factory`s strategies.