Influence of a corner and distances between working bodies on productivity bars mixer of continuous action
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
667 0
SM ISO690:2012
LUNGU, Valeriu. Influence of a corner and distances between working bodies on productivity bars mixer of continuous action . In: Meridian Ingineresc, 2011, nr. 4, pp. 28-30. ISSN 1683-853X.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Meridian Ingineresc
Numărul 4 / 2011 / ISSN 1683-853X

Influence of a corner and distances between working bodies on productivity bars mixer of continuous action

Pag. 28-30

Lungu Valeriu
 
Technical University of Moldova
 
Disponibil în IBN: 19 noiembrie 2013


Rezumat

În prezenta lucrare sunt prezentate rezultatele studiului influenţei unghiului şi distanţei dintre organe de lucru asupra productivităţii malaxoarelor cu bare cu funcţionare continuă. În rezultatul cercetării s-a obţinut modelul matematic al procesului de preparare a amestecului, construit dependenţele grafice Y = f(xi) şi elaborat nomograma interacţiunii factorilor studiaţi.

In this paper the results of investigation of the influence geometrical parameters on the mixer productivity. According to the results of the experiments was obtained by mathematical model of stirring the mixture, graphics depending built Y=f(xi), as well as nomogram interactions between factors.

Dans le travail on présente les résultats de l'étude de l'influence des paramètres géométriques du mélangeur à sa productivité. D'après les résultats des expériences on recevait le modèle mathématique du procès du malaxage du mélange, on construit les dépendances graphiques Y=f(xi), ainsi que le nomogramme de la coopération des facteurs.