Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
719 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2021-05-24 15:42 |
SM ISO690:2012 CODREAN (SCLIFOS), Aliona. The dynamic of changing anthocyanin content in hydroalcoholic macerated made from frozen berries
. In: Meridian Ingineresc, 2010, nr. 4, pp. 52-53. ISSN 1683-853X. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Meridian Ingineresc | ||||||
Numărul 4 / 2010 / ISSN 1683-853X | ||||||
|
||||||
Pag. 52-53 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În această lucrare a fost studiată dinamica schimbării conţinutului de antociani în macerate hidro – alcoolice din zmeură, coacăză neagră şi mure îngheţate. A fost stabilit conţinutul maximal de antociani pentru fiecare pomuşoară analizată în parte şi parametrii de extracţie. |
||||||
|