Caracteristica criminalistică a infracţiunii de incălcare a regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
933 2
Ultima descărcare din IBN:
2022-12-14 18:43
SM ISO690:2012
SLISARENCO, Ion. Caracteristica criminalistică a infracţiunii de incălcare a regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport . In: Anale ştiinţifice ale Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI al RM: ştiinţe juridice, 2012, nr. XII(1), pp. 171-175. ISSN 1857-0976.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Anale ştiinţifice ale Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI al RM: ştiinţe juridice
Numărul XII(1) / 2012 / ISSN 1857-0976

Caracteristica criminalistică a infracţiunii de incălcare a regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport

Pag. 171-175

Slisarenco Ion
 
Academia „Ştefan cel Mare“ a MAI al Republicii Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 28 noiembrie 2013


Rezumat

Dezvoltarea continuă a transporturilor auto, creşterea numărului autoturismelor şi diversificarea lor, precum şi intensificarea rapidă a traficului rutier determină intensificarea preocupărilor şi eforturilor în scopul de a asigura siguranţa circulaţiei rutiere. Aceste preocupări sunt deosebit de necesare, întrucât realitatea obiectivă ne demonstrează că creşterea numărului de accidente este direct proporţională cu progresele, inovaţiile şi îmbunătăţirea performanţelor tehnice ale autovehiculelor.

Perpetual development of transports, increase and diversification of all cars, and rapidly increasing of the traffic, causes more concerns and efforts to ensure road safety. These concerns are particularly needed, because the objective reality demonstrates that the increasing of the number of accidents is directly proportional to the technical scientific progress, all innovations and technical performance improvements of vehicles.