Polifenolii merelor în procesul de uscare
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
684 4
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-10 19:05
SM ISO690:2012
SANDU, Iuliana. Polifenolii merelor în procesul de uscare. In: Meridian Ingineresc, 2013, nr. 1, pp. 44-45. ISSN 1683-853X.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Meridian Ingineresc
Numărul 1 / 2013 / ISSN 1683-853X

Polifenolii merelor în procesul de uscare

Pag. 44-45

Sandu Iuliana
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 22 noiembrie 2013


Rezumat

Nous avons déterminé la teneur en substances phénoliques dans trois types de pommes fraîches. Dans les pommes épluchées et sans pépins le contenu des substances phénoliques a été déterminé par la méthode de Folin-Ciocoltaeu. On a constaté que les données obtenues sont similaires à ceux décrits dans la bibliographie étudiée.

S-a determinat conţinutul de substanţe fenolice în trei tipuri de mere proaspete. În merele decojite şi fără căsuţa seminală conţinutul de substanţe fenolice a fost determinat după metoda Folin-Ciocoltaeu. S-a constatat, că datele obţinute sunt apropiate celor descrise în sursele bibliografice studiate.

It was determined the content of phenolic substances in three types of fresh apples. The content of phenolic substances was determined by the method of Folin-Ciocoltaeu in peeled apples and without seminal box. It was found that the obtained data are similar to those described in the bibliography.