Componenţa şi metodologia formării preţurilor în comerţ şi alimentaţia publică
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
913 34
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-18 13:14
SM ISO690:2012
TUHARI, Tudor. Componenţa şi metodologia formării preţurilor în comerţ şi alimentaţia publică . In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova, 2013, nr. 11(2), pp. 251-259. ISSN 1857-1239.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova
Numărul 11(2) / 2013 / ISSN 1857-1239

Componenţa şi metodologia formării preţurilor în comerţ şi alimentaţia publică

Pag. 251-259

Tuhari Tudor
 
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 8 decembrie 2013


Rezumat

The article is devoted to modernizing the accounting system according to international standards on financial reporting, growth of ethnic and technological potential of processing the economic information as well as the progression of human factor, which directly influences the quality of organizing the accounting work, standards and increasing of its productivity.

Cuvinte-cheie
Accounting system,

processing the economic information