Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
913 34 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-18 13:14 |
SM ISO690:2012 TUHARI, Tudor. Componenţa şi metodologia formării preţurilor în comerţ şi alimentaţia publică
. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova, 2013, nr. 11(2), pp. 251-259. ISSN 1857-1239. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova | ||||||
Numărul 11(2) / 2013 / ISSN 1857-1239 | ||||||
|
||||||
Pag. 251-259 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The article is devoted to modernizing the accounting system according to international standards on financial reporting, growth of ethnic and technological potential of processing the
economic information as well as the progression of human factor, which directly influences the quality of organizing the accounting work, standards and increasing of its productivity. |
||||||
Cuvinte-cheie Accounting system, processing the economic information |
||||||
|