Analiza situaţiei pieţei pâinii şi produselor de panificaţie în republică şi cooperaţia de consum
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
931 43
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-24 22:42
SM ISO690:2012
PETROVICI, Sergiu, DUMBRAVA, Doina. Analiza situaţiei pieţei pâinii şi produselor de panificaţie în republică şi cooperaţia de consum . In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova, 2013, nr. 11(2), pp. 86-90. ISSN 1857-1239.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova
Numărul 11(2) / 2013 / ISSN 1857-1239

Analiza situaţiei pieţei pâinii şi produselor de panificaţie în republică şi cooperaţia de consum

Pag. 86-90

Petrovici Sergiu, Dumbrava Doina
 
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova
 
Disponibil în IBN: 8 decembrie 2013


Rezumat

Bread is an essential product to consumers and one of the many products that has a permanent application in territory. Competition between manufacturers of bread and bakery products takes place on the district level because of it’s easily alterable product and has a relatively small cost. The State should subsidize all enterprises, but not limitate by large enterprises.

Cuvinte-cheie
bread, bakery products, Consumers, manufacturers