Analiza calităţii şi inofensivităţii conservelor de peşte în sos de tomate comercializate pe piaţa de consum din municipiul Chişinău
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
627 6
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-27 21:57
SM ISO690:2012
COŞPORMAC, Nina. Analiza calităţii şi inofensivităţii conservelor de peşte în sos de tomate comercializate pe piaţa de consum din municipiul Chişinău . In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova, 2011, nr. 9(2), pp. 21-24. ISSN 1857-1239.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova
Numărul 9(2) / 2011 / ISSN 1857-1239

Analiza calităţii şi inofensivităţii conservelor de peşte în sos de tomate comercializate pe piaţa de consum din municipiul Chişinău

Pag. 21-24

Coşpormac Nina
 
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 16 decembrie 2013


Rezumat

L`étude est axée sur l`analyse de la qualité des conserves de poisson en sauce de tomates, commercialisées au marché de Chişinău. On constate que les indices organoleptiques analysés sont, en général, en conformité avec les normes du standard. Quelques nonconformités ont été enregistrées dans les conserves de poisson du producteur « Acvatoria », la ville Sébastopol, Ucraine.