Rolul şi importanţa produselor avicole în alimentaţia umană
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1022 84
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-10 11:07
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
338.439.6:637.5 (3)
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1504)
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (303)
SM ISO690:2012
VRANCEAN, Călin. Rolul şi importanţa produselor avicole în alimentaţia umană . In: Economie şi Sociologie, 2013, nr. 1, pp. 158-162. ISSN 1857-4130.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Economie şi Sociologie
Numărul 1 / 2013 / ISSN 1857-4130

Rolul şi importanţa produselor avicole în alimentaţia umană
CZU: 338.439.6:637.5

Pag. 158-162

Vrancean Călin
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 28 noiembrie 2013


Rezumat

Această lucrare abordează o temă de actualitate, despre importanţa enormă a alimentaţiei pentru sănătate. Cercetările efectuate demonstrează că cetăţenii de astăzi doresc ca alimentele pe care le consumă să aibă un conţinut nutritiv corespunzător pentru a-şi putea desfăşura activitatea şi a avea o viaţă cât mai bună.

This paper addresses to a topical issue about the enormous importance of nutrition to health. Research conducted shows that people today want the food they consume to have all appropriate nutrients and in order to be able to operate and how to have a better life.

Cuvinte-cheie
alimentaţia umană, consumul populaţiei, Calitatea produselor,

carne, ouă