Aditivii alimentari - factor de risc pentru sănătatea elevilor şi sportivilor
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
817 40
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-22 22:34
SM ISO690:2012
MOROŞAN, Raisa, MOROŞAN, Ion. Aditivii alimentari - factor de risc pentru sănătatea elevilor şi sportivilor. In: Teoria şi Arta Educaţiei Fizice în Şcoală, 2012, nr. 4, pp. 51-54. ISSN 1857-0615.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Teoria şi Arta Educaţiei Fizice în Şcoală
Numărul 4 / 2012 / ISSN 1857-0615

Aditivii alimentari - factor de risc pentru sănătatea elevilor şi sportivilor

Pag. 51-54

Moroşan Raisa, Moroşan Ion
 
Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 15 decembrie 2013


Rezumat

Students and sportsmen use frequentlyfood with additives processed industrial. This is a risk factor fo r their health.

Cuvinte-cheie
additives, sportsmen, students,

health risk.