Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
817 40 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-10-22 22:34 |
SM ISO690:2012 MOROŞAN, Raisa, MOROŞAN, Ion. Aditivii alimentari - factor de risc pentru sănătatea elevilor şi sportivilor. In: Teoria şi Arta Educaţiei Fizice în Şcoală, 2012, nr. 4, pp. 51-54. ISSN 1857-0615. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Teoria şi Arta Educaţiei Fizice în Şcoală | ||||||
Numărul 4 / 2012 / ISSN 1857-0615 | ||||||
|
||||||
Pag. 51-54 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Students and sportsmen use frequentlyfood with additives processed industrial. This is a risk factor fo r their health. |
||||||
Cuvinte-cheie additives, sportsmen, students, health risk. |
||||||
|