Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
860 7 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-14 18:58 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
338.439.6:633/635 (1) |
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1497) |
Cultura plantelor de câmp (1495) |
Cultura fructelor (4412) |
Plante de grădină. Grădinărit (8007) |
SM ISO690:2012 MOVILEANU, Veronica. Calitatea produselor ca factor economic şi social al dezvoltării legumiculturii. In: Economie şi Sociologie, 2011, nr. 1, pp. 59-65. ISSN 1857-4130. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Economie şi Sociologie | |||||
Numărul 1 / 2011 / ISSN 1857-4130 | |||||
|
|||||
CZU: 338.439.6:633/635 | |||||
Pag. 59-65 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
Calitatea produselor si problemele legate de realizarea
acesteia i-a preocupat pe oameni cu mult timp în urmă.
După unii autori, cuvântul “calitate” sau “qualitas” îsi
are originea în latinescul “qualis” care are înţelesul de
„fel de a fi”. În literatura de specialitate, după unii autori,
calitatea produselor este considerată: satisfacerea unei
necesităţi; gradul de satisfacere a consumatorului;
ansamblul mijloacelor pentru realizarea unui produs
viabil; un cost mai mic pentru o utilizare dată. |
|||||
Cuvinte-cheie Calitatea produselor, importanţa economică, valorificarea producţiei |
|||||
|