Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
1055 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-25 18:05 |
SM ISO690:2012 СТРУТИНСКИЙ, Ф.А., ОРГАН, Алексей, ТУГОЦИ, Наталия, КАВАРЗИНА, Л, БОДРУГ, Алина, ПЕТРЯНУ, Мариана, ПОПАНУ, Лучия. Особенности питания людей микросоматного типа. In: Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii), 2008, nr. 7(17), pp. 95-107. ISSN 1814-3237. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii) | ||||||
Numărul 7(17) / 2008 / ISSN 1814-3237 /ISSNe 1857-498X | ||||||
|
||||||
Pag. 95-107 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Specificul alimentaţiei microsomaţilor constă în faptul că trebuie să se ia în consideraţie particularităţile digestiei, metabolismul înalt şi excitabilitatea majoră a psihicului. Sunt enumerate produsele alimentare prioritare şi sunt prezentate recomandări privind alimentaţia, care vor asigura echilibrul stării psihoemoţionale şi un grad înalt de sănătate. |
||||||
|