Особенности питания людей микросоматного типа
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1055 6
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-25 18:05
SM ISO690:2012
СТРУТИНСКИЙ, Ф.А., ОРГАН, Алексей, ТУГОЦИ, Наталия, КАВАРЗИНА, Л, БОДРУГ, Алина, ПЕТРЯНУ, Мариана, ПОПАНУ, Лучия. Особенности питания людей микросоматного типа. In: Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii), 2008, nr. 7(17), pp. 95-107. ISSN 1814-3237.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii)
Numărul 7(17) / 2008 / ISSN 1814-3237 /ISSNe 1857-498X

Особенности питания людей микросоматного типа

Pag. 95-107

Струтинский Ф.А., Орган Алексей, Тугоци Наталия, Каварзина Л, Бодруг Алина, Петряну Мариана, Попану Лучия
 
Институт Физиологии и Санокреатологии АН Молдовы
 
 
Disponibil în IBN: 12 decembrie 2013


Rezumat

Specificul alimentaţiei microsomaţilor constă în faptul că trebuie să se ia în consideraţie particularităţile digestiei, metabolismul înalt şi excitabilitatea majoră a psihicului. Sunt enumerate produsele alimentare prioritare şi sunt prezentate recomandări privind alimentaţia, care vor asigura echilibrul stării psihoemoţionale şi un grad înalt de sănătate.

The peculiarity of the microsomat nourishment is the fact that must be taken in to consideration the digestive specific features, the high metabolism and the high excitability of the psychics. There are given recommendations and are enumerated the primordial food that must be eaten that will assure the balance of their psycho-emotional status and a good health.