Articolul precedent |
Articolul urmator |
483 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-09 19:43 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
658.827:338.439.54 (1) |
Vânzare. Desfacere. Marketing. Repartiție (88) |
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1504) |
SM ISO690:2012 SUBOTIN, Iurie, MACARI, Artur, DRUTSA, R. Food packing – problems and perspectives. In: Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației, Ed. Partea 1, 3 iunie 2022, Cahul. Cahul, Republica Moldova: Tipografia "Centrografic" SRL, 2022, Vol.9, Partea 1, pp. 329-334. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației Vol.9, Partea 1, 2022 |
||||||
Conferința "Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației" Partea 1, Cahul, Moldova, 3 iunie 2022 | ||||||
|
||||||
CZU: 658.827:338.439.54 | ||||||
Pag. 329-334 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
In this paper, the importance of using harmless food packaging, a current problem for the food industry, was analyzed. The regulatory acts of the European Union and their concordance with the national legislation were analyzed. The most important classes of pollutants of food products, detected in food following their migration from the packaging, were analyzed. The necessary instrumental methods were selected for the determination of these compounds both in the food product and in the packaging. The importance of using gas and liquid chromatography, frequently coupled with MS detectors, was highlighte |
||||||
Cuvinte-cheie food packaging, contaminants, legislative framework, chromatography, ambalajul alimentar, contaminanți, cadrul legislativ, cromatografia |
||||||
|