A ridicat oenologia și tehnologia vitivinicolă pe o treaptă calitativ nouă. Academicianul Boris GAINA la 75 de ani
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
210 6
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-20 22:42
SM ISO690:2012
TIGHINEANU, Ion, ROMANCIUC, Gabriela. A ridicat oenologia și tehnologia vitivinicolă pe o treaptă calitativ nouă. Academicianul Boris GAINA la 75 de ani. In: Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”, 2022, nr. 2(65), pp. 163-167. ISSN 1857-0461.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Numărul 2(65) / 2022 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687

A ridicat oenologia și tehnologia vitivinicolă pe o treaptă calitativ nouă. Academicianul Boris GAINA la 75 de ani

He raised oenology and wine technology to a new quality level. Academician Boris GAINA, at the age of 75


Pag. 163-167

Tighineanu Ion1, Romanciuc Gabriela2
 
1 Academia de Ştiinţe a Moldovei,
2 Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor
 
 
Disponibil în IBN: 1 septembrie 2022