Articolul precedent |
Articolul urmator |
1069 145 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-11-10 19:26 |
SM ISO690:2012 HAREA, Ruslan. Contabilitatea mărfurilor și preparatelor de alimentație publică. In: Contabilitatea : şi profesia contabilă în era provocărilor, Ed. 6, 19-20 aprilie 2018, Chişinău. Chişinău: Tipogr. "Arva Color", 2017, Ediția 6, pp. 167-173. ISBN 978-9975-127-50-9.. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Contabilitatea Ediția 6, 2017 |
||||||||
Conferința "Contabilitatea şi profesia contabilă în era provocărilor" 6, Chişinău, Moldova, 19-20 aprilie 2018 | ||||||||
|
||||||||
JEL: M41 | ||||||||
Pag. 167-173 | ||||||||
|
||||||||
Descarcă PDF | ||||||||
Rezumat | ||||||||
Această publicație se referă la particularitățile de contabilitate a operațiunilor specifice cu formare de prețuri la mărfuri și preparate în alimentația publică. Acest articol prezintă formulele de preț la produse în alimentația publică în cadrul relațiilor comerciale și exemple concrete cu privire la vânzări de mărfuri și produse în domeniul menționat. |
||||||||
Cuvinte-cheie accounting, catering, dishes catering, price, merchandise, trade margins. |
||||||||
|