Contabilitatea mărfurilor și preparatelor de alimentație publică
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
1069 145
Ultima descărcare din IBN:
2024-11-10 19:26
SM ISO690:2012
HAREA, Ruslan. Contabilitatea mărfurilor și preparatelor de alimentație publică. In: Contabilitatea : şi profesia contabilă în era provocărilor, Ed. 6, 19-20 aprilie 2018, Chişinău. Chişinău: Tipogr. "Arva Color", 2017, Ediția 6, pp. 167-173. ISBN 978-9975-127-50-9..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Contabilitatea
Ediția 6, 2017
Conferința "Contabilitatea şi profesia contabilă în era provocărilor"
6, Chişinău, Moldova, 19-20 aprilie 2018

Contabilitatea mărfurilor și preparatelor de alimentație publică

Accounting of goods and preparations for food services

JEL: M41

Pag. 167-173

Harea Ruslan
 
Academia de Studii Economice din Moldova
 
 
 
Disponibil în IBN: 23 februarie 2022


Rezumat

Această publicație se referă la particularitățile de contabilitate a operațiunilor specifice cu formare de prețuri la mărfuri și preparate în alimentația publică. Acest articol prezintă formulele de preț la produse în alimentația publică în cadrul relațiilor comerciale și exemple concrete cu privire la vânzări de mărfuri și produse în domeniul menționat.

This paper is concerned to peculiarities of accounting of specific operations with goods and prices formation in food industry and restaurants business. This article presents the training models of the price formulas catering to their stock transactions and concrete examples on good’s sales offered services in mentioned domain.

Cuvinte-cheie
accounting, catering, dishes catering, price, merchandise, trade margins.