Articolul precedent |
Articolul urmator |
283 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-10-12 13:06 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
613.2:616.36 (2) |
Dietă. Principii de nutriţie aplicate la hrană şi alimente (178) |
Patologia sistemului digestiv. Tulburări ale tubului alimentar (1698) |
SM ISO690:2012 LUPAŞCO, Iulianna, DUMBRAVA, Vlada-Tatiana, GRIBINIUC, Anatol, LUPAŞCO, Daniella. Alimentaţia ca factor de risc în hepatitele cronice virale de etiologia HCV. In: Integrare prin cercetare și inovare.: Ştiinţe ale naturii și exacte, 10-11 noiembrie 2021, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2021, SNE, pp. 50-52. ISBN 978-9975-158-60-2. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Integrare prin cercetare și inovare. SNE, 2021 |
|||||||
Conferința "Integrare prin cercetare și inovare" Chișinău, Moldova, 10-11 noiembrie 2021 | |||||||
|
|||||||
CZU: 613.2:616.36 | |||||||
Pag. 50-52 | |||||||
|
|||||||
Descarcă PDF | |||||||
|