Alimentaţia ca factor de risc în hepatitele cronice virale de etiologia HCV
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
283 6
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-12 13:06
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
613.2:616.36 (2)
Dietă. Principii de nutriţie aplicate la hrană şi alimente (178)
Patologia sistemului digestiv. Tulburări ale tubului alimentar (1698)
SM ISO690:2012
LUPAŞCO, Iulianna, DUMBRAVA, Vlada-Tatiana, GRIBINIUC, Anatol, LUPAŞCO, Daniella. Alimentaţia ca factor de risc în hepatitele cronice virale de etiologia HCV. In: Integrare prin cercetare și inovare.: Ştiinţe ale naturii și exacte, 10-11 noiembrie 2021, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2021, SNE, pp. 50-52. ISBN 978-9975-158-60-2.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Integrare prin cercetare și inovare.
SNE, 2021
Conferința "Integrare prin cercetare și inovare"
Chișinău, Moldova, 10-11 noiembrie 2021

Alimentaţia ca factor de risc în hepatitele cronice virale de etiologia HCV

CZU: 613.2:616.36

Pag. 50-52

Lupaşco Iulianna, Dumbrava Vlada-Tatiana, Gribiniuc Anatol, Lupaşco Daniella
 
Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu“
 
Proiecte:
 
Disponibil în IBN: 12 ianuarie 2022