Tehnologii noi pentru obţinerea pastelor de legume
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1058 18
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-08 19:04
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.849 (2)
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (94)
SM ISO690:2012
CALMÂŞ, Valentina, TATAROV, Pavel. Tehnologii noi pentru obţinerea pastelor de legume . In: Intellectus, 2003, nr. 1, pp. 52-57. ISSN 1810-7079.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Intellectus
Numărul 1 / 2003 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087

Tehnologii noi pentru obţinerea pastelor de legume
CZU: 664.849

Pag. 52-57

Calmâş Valentina1, Tatarov Pavel2
 
1 Academia de Studii Economice din Moldova,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 16 decembrie 2013


Rezumat

T echnology of fabricating the concentered products (pastes, purées etc.) used in the Republic of Moldova don’t permit today to obtain some food rich with biologic active substances. The proposed technological process, permit to resolve partially these problems by introduction of some additional tachnologcal and utilization of some composition of vegetables having a law redoxpotential.