Studiul factorilor de bază la elaborarea tehnologiei intensive la coacăzul-negru
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
251 1
Ultima descărcare din IBN:
2022-02-07 23:02
SM ISO690:2012
CARAMAN, Ion. Studiul factorilor de bază la elaborarea tehnologiei intensive la coacăzul-negru. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2019, nr. 1-2(79-80), pp. 44-49. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 1-2(79-80) / 2019 / ISSN 1857-3142

Studiul factorilor de bază la elaborarea tehnologiei intensive la coacăzul-negru

Research of main factors related to ellaboration of black currant intensive technology


Pag. 44-49

Caraman Ion
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 21 noiembrie 2021