Articolul precedent |
Articolul urmator |
332 9 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-06 19:38 |
SM ISO690:2012 BIVOL, Natalia, CERGUȚĂ, Cristina. Alimentația și nutriția în prevenirea cancerului. In: Scientific Collection ”InterConf”, 6-8 martie 2021, Ottawa. Ottawa, Canada: Methuen Publishing House, 2021, Vol. 44, pp. 446-449. ISBN 978-0-458-20903-3. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Scientific Collection ”InterConf” Vol. 44, 2021 |
||||||
Conferința "8th International Scientific and Practical Conference «Scientific Research in XXI Century»" Ottawa, Canada, 6-8 martie 2021 | ||||||
|
||||||
Pag. 446-449 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Supranumit și boala secolului XXI, cancerul reprezintă la nivel global, cât și la nivel național o povară inestimabilă care continue să crească progresiv în fiecare an și să răpună milioane de vieți omenești. Conform Organizației Mondiale a Sănătății cancerul ocupă locul II în lume privind incidența și mortalitatea din totalul de boli existente. Statistica pe glob pentru anul 2018 anunță un număr aproximativ de 18.1 milioane de cazuri de cancer, dintre care 9.6 milioane soldate cu decese. |
||||||
|