Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
949 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-12 18:21 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.8.047:634.233 (3) |
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (95) |
Fructe cu sâmbure. Drupe în general (207) |
SM ISO690:2012 LUPAŞCO, Andrei, DICUSAR, Galina, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, LUPU, Olga. Cercetări privind folosirea microundelor la uscarea vişinelor. In: Intellectus, 2004, nr. 3, pp. 50-53. ISSN 1810-7079. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Intellectus | ||||||
Numărul 3 / 2004 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.8.047:634.233 | ||||||
Pag. 50-53 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The paper presents some aspects regarding the elaboration and development of
untraditional drying methods which involve microwave use. It’s analyzed the kinetic of the
drying process in the first and second period. Also, is studied the influence of magnetron
power on drying speed, cherries quality indicators and energy consumption. These data
allow to make an objective analysis of microwave drying method. |
||||||
|