Cercetări privind folosirea microundelor la uscarea vişinelor
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
949 8
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-12 18:21
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.8.047:634.233 (3)
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (95)
Fructe cu sâmbure. Drupe în general (207)
SM ISO690:2012
LUPAŞCO, Andrei, DICUSAR, Galina, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, LUPU, Olga. Cercetări privind folosirea microundelor la uscarea vişinelor. In: Intellectus, 2004, nr. 3, pp. 50-53. ISSN 1810-7079.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Intellectus
Numărul 3 / 2004 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087

Cercetări privind folosirea microundelor la uscarea vişinelor
CZU: 664.8.047:634.233

Pag. 50-53

Lupaşco Andrei, Dicusar Galina, Ghendov-Moşanu Aliona, Lupu Olga
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 30 noiembrie 2013


Rezumat

The paper presents some aspects regarding the elaboration and development of untraditional drying methods which involve microwave use. It’s analyzed the kinetic of the drying process in the first and second period. Also, is studied the influence of magnetron power on drying speed, cherries quality indicators and energy consumption. These data allow to make an objective analysis of microwave drying method.