Articolul precedent |
Articolul urmator |
431 16 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-20 20:20 |
SM ISO690:2012 OBADĂ, Eleonora, RUSU, Emilian, GOLENCO, Lidia, CRAVEŢ, Natalia, DUMANOVA, Veronica. Studiu privind optimizarea tehnologiei de prelucrare a strugurilor din soiuri albe noi de selecţie moldovenească. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (2), pp. 124-128. ISBN 978-9975-64-192-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor Vol. 24 (2), 2010 |
||||||
Simpozionul "Horticultura modernă – realizări şi perspective," Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010 | ||||||
|
||||||
Pag. 124-128 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Using new varieties in Moldovan wine selection extensive identity would contribute to Moldovan wines, are presented research results on the optimization of processing technology of new varieties of white grape selection of the National Institute for Winegrowing and Winemaking. Floricica, Viorica, Legenda and Riton. The results was obtained determined during maceration with grape pomace for each variety |
||||||
Cuvinte-cheie new varieties selection, maceration, chimico- physical composition, organic acids, processing technology |
||||||
|