Studiu privind optimizarea tehnologiei de prelucrare a strugurilor din soiuri albe noi de selecţie moldovenească
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
431 16
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-20 20:20
SM ISO690:2012
OBADĂ, Eleonora, RUSU, Emilian, GOLENCO, Lidia, CRAVEŢ, Natalia, DUMANOVA, Veronica. Studiu privind optimizarea tehnologiei de prelucrare a strugurilor din soiuri albe noi de selecţie moldovenească. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (2), pp. 124-128. ISBN 978-9975-64-192-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor
Vol. 24 (2), 2010
Simpozionul "Horticultura modernă – realizări şi perspective,"
Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010

Studiu privind optimizarea tehnologiei de prelucrare a strugurilor din soiuri albe noi de selecţie moldovenească


Pag. 124-128

Obadă Eleonora, Rusu Emilian, Golenco Lidia, Craveţ Natalia, Dumanova Veronica
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 12 octombrie 2021


Rezumat

Using new varieties in Moldovan wine selection extensive identity would contribute to Moldovan wines, are presented research results on the optimization of processing technology of new varieties of white grape selection of the National Institute for Winegrowing and Winemaking. Floricica, Viorica, Legenda and Riton. The results was obtained determined during maceration with grape pomace for each variety

Cuvinte-cheie
new varieties selection, maceration, chimico- physical composition, organic acids, processing technology