Factorii tehnologici care condiţionează obţinerea vinurilor roze
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
248 7
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-08 11:21
SM ISO690:2012
MUNTEAN, Camelia, GHEORGHIŢĂ, M., STOICA, Felicia. Factorii tehnologici care condiţionează obţinerea vinurilor roze. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (2), pp. 108-112. ISBN 978-9975-64-192-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor
Vol. 24 (2), 2010
Simpozionul "Horticultura modernă – realizări şi perspective,"
Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010

Factorii tehnologici care condiţionează obţinerea vinurilor roze


Pag. 108-112

Muntean Camelia, Gheorghiţă M., Stoica Felicia
 
Universitatea din Craiova
 
 
Disponibil în IBN: 12 octombrie 2021


Rezumat

The pink wines are more required on the internal and external market. The chimicals composition and the organoleptic properties of these products depends in decisive measure on the grapes characteristics and the technological factors of primary vinification in this paper are presented the results about this subject..

Cuvinte-cheie
vin roze, antociani, însuşiri cromatice, macerare