Articolul precedent |
Articolul urmator |
396 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-02-07 22:13 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
581.1:[633.34+634.8] (1) |
Fiziologia plantelor (526) |
Plante de nutreț cu excepţia ierburilor (120) |
Viticultură. Viță de vie. Vii (624) |
SM ISO690:2012 HARCIUC, Oleg, БУДАК, Александр, СКУРТУ, Георгий, ДАВИД, Татьяна. Эффективность использования воды по ассимиляции СО2 и по урожаю. In: Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor, Ed. 7 , 4-5 octombrie 2021, Chişinău. Chişinău: "Print-Caro" SRL, 2021, Ediția 7, pp. 54-57. ISBN 978-9975-56-912-5. DOI: https://doi.org/10.53040/gppb7.2021.13 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor Ediția 7, 2021 |
|||||||
Conferința "Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor" 7 , Chişinău, Moldova, 4-5 octombrie 2021 | |||||||
|
|||||||
DOI:https://doi.org/10.53040/gppb7.2021.13 | |||||||
CZU: 581.1:[633.34+634.8] | |||||||
Pag. 54-57 | |||||||
|
|||||||
Descarcă PDF | |||||||
Rezumat | |||||||
It is shown that the value of the water use efficiency at the leaf level, in terms of CO2 assimilation and transpiration, exceeds the value obtained from the ratio of yield to evapotranspiration for both considered crops (soybeans and grapes). The differences between the assessments of the water use efficiency in terms of CO2 assimilation and in terms of yield are greater in soybeans than in grapes. |
|||||||
Cuvinte-cheie Soybean, Grape, water use efficiency, evapotranspiration. |
|||||||
|