Specificarea condiţiilor ecologice optime pentru amplasarea viţei-de-vie
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
271 3
Ultima descărcare din IBN:
2023-03-16 08:11
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.8:663.21:631.95 (4)
Viticultură. Viță de vie. Vii (621)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442)
Agricultură în general (3073)
SM ISO690:2012
CHISILI, Mihail, CHISILI, Serghei, ROTARI, Eugen, BONDARENCO, Iurie, DUMITRAŞ, Angela. Specificarea condiţiilor ecologice optime pentru amplasarea viţei-de-vie. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2013, nr. 6(48), pp. 17-19. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 6(48) / 2013 / ISSN 1857-3142

Specificarea condiţiilor ecologice optime pentru amplasarea viţei-de-vie

CZU: 634.8:663.21:631.95

Pag. 17-19

Chisili Mihail, Chisili Serghei, Rotari Eugen, Bondarenco Iurie, Dumitraş Angela
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
Disponibil în IBN: 28 iunie 2021


Rezumat

Ecological Resources of the Republic of Moldova is characterized by a wide variety of indicators. Quantitative value of each environmental factor increases specialization and regionalization of viticulture. Based on data on the thermal regime for each specifi c piece of land are may defi ned: 1. The possibility of growing grapes at all; 2. Maintain of covered or non-covered culture; 3. Groups of varieties divid

Cuvinte-cheie
the sum of active temperatures, climate, microclimate, exposure, slope, shouts, infl orescences