Descrierea matematica a procesului de uscare a cătinii albe prin convecţie şi UHF
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
755 4
Ultima descărcare din IBN:
2020-10-02 17:46
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.854:634.745 (1)
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (94)
Fructe mici ale tufelror și ale plantelor ierbacee. Arbuști baciferi (130)
SM ISO690:2012
RĂDUCANU, Marcel, ŢISLINSCAIA, Natalia. Descrierea matematica a procesului de uscare a cătinii albe prin convecţie şi UHF. In: Intellectus, 2006, nr. 1, pp. 92-94. ISSN 1810-7079.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Intellectus
Numărul 1 / 2006 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087

Descrierea matematica a procesului de uscare a cătinii albe prin convecţie şi UHF
CZU: 664.854:634.745

Pag. 92-94

Răducanu Marcel, Ţislinscaia Natalia
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 8 decembrie 2013


Rezumat

In this article it is represented a mathematic model of the phenomena of mass and heat change during the process of drying the sea-buckthorn, utilizing the combined methods of heating: convection and UHF.