Aspecte în studiul indicilor de calitate a fructelor goji
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
309 2
Ultima descărcare din IBN:
2023-09-11 22:16
SM ISO690:2012
BOLOHAN, Livia, TABĂRA (GORCEAG), Maria, DODON, Adelina, DICUSAR, Galina. Aspecte în studiul indicilor de calitate a fructelor goji. In: Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei, 7 iunie 2016, Cahul. Cahul: Centrografic, 2016, Vol.1, pp. 339-342. ISBN 978-9975-88-007-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol.1, 2016
Conferința "Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei"
Cahul, Moldova, 7 iunie 2016

Aspecte în studiul indicilor de calitate a fructelor goji


Pag. 339-342

Bolohan Livia1, Tabăra (Gorceag) Maria2, Dodon Adelina1, Dicusar Galina1
 
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Gradina Botanică (Institut) a AŞM
 
Disponibil în IBN: 26 martie 2021


Rezumat

În lucrarea dată prezentăm unele aspecte din studierea fructelor GOJI (soiul Goji Chinezesc (Lycium Chinense) şi Goji Tibetan (Lycium Barbarum)) recoltate în Republica Moldova. Obiectivul de bază a fost cercetarea indicilor organoleptici şi a proprietăţilor fizico – chimice a acestor fructe, precum şi variaţia lor în funcţie de aplicarea procesului de uscare.

In this paper we present some aspects of studying Goji berries (two types of berries: Chinese Goji (Lycium chinense) and Tibetan Goji (Lycium Barbarum)) harvested in Republic of Moldova. The main objective has been researching the organoleptic indices and physico - chemical properties of these fruits, as well as their variation in dependence of the application of drying process.

Cuvinte-cheie
goji, Lycium Chinense, Lycium Barbarum, Vitamine, antioxidanţi, substanţe nutritive, uscare