Articolul precedent |
Articolul urmator |
309 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-09-11 22:16 |
SM ISO690:2012 BOLOHAN, Livia, TABĂRA (GORCEAG), Maria, DODON, Adelina, DICUSAR, Galina. Aspecte în studiul indicilor de calitate a fructelor goji. In: Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei, 7 iunie 2016, Cahul. Cahul: Centrografic, 2016, Vol.1, pp. 339-342. ISBN 978-9975-88-007-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei Vol.1, 2016 |
|||||
Conferința "Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei" Cahul, Moldova, 7 iunie 2016 | |||||
|
|||||
Pag. 339-342 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
În lucrarea dată prezentăm unele aspecte din studierea fructelor GOJI (soiul Goji Chinezesc (Lycium Chinense) şi Goji Tibetan (Lycium Barbarum)) recoltate în Republica Moldova. Obiectivul de bază a fost cercetarea indicilor organoleptici şi a proprietăţilor fizico – chimice a acestor fructe, precum şi variaţia lor în funcţie de aplicarea procesului de uscare. |
|||||
Cuvinte-cheie goji, Lycium Chinense, Lycium Barbarum, Vitamine, antioxidanţi, substanţe nutritive, uscare |
|||||
|