Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
465 21 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-22 09:40 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
615.015.4:663.93 (1) |
Farmacologie. Terapeutică. Toxicologie (1592) |
Ciocolată. Cacao. Cafea. Ceai. Tutun (18) |
SM ISO690:2012 DONICI, Elena, UNCU, Andrei, VALICA, Vladimir, NICOLESCU, Florica, UNCU, Livia. Cafeaua arabica vs cafeaua robusta. Aspecte de calitate și componența principiilor activi. In: Revista Farmaceutică a Moldovei , 2016, nr. 1-4, pp. 38-41. ISSN 1812-5077. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Revista Farmaceutică a Moldovei | ||||||
Numărul 1-4 / 2016 / ISSN 1812-5077 | ||||||
|
||||||
CZU: 615.015.4:663.93 | ||||||
Pag. 38-41 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Boabele de cafea Arabica sunt mult mai scumpe și valoroase în comparație cu cele Robusta, fapt care ar putea duce la falsificare prin înlocuirea sau amestecarea cu cafeaua Robusta pentru a obține un avantaj economic. S-a efectuat un review al literaturii referitor la posibilitatea de a diferenția cafeaua Arabica de Robusta prin compoziția chimică. S-a făcut concluzia că sunt insuficiente date în literatură și sunt necesare mai multe cercetări la acest subiect. |
||||||
Cuvinte-cheie arabica, robusta, review, arabica, robusta, review |
||||||
|