Articolul precedent |
Articolul urmator |
431 3 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-03-13 12:27 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
821.111-95:392.8 (1) |
Literatură engleză (116) |
Obiceiuri, datini privind viața particulară (263) |
SM ISO690:2012 GÎRLEA, Olesea. (Dis)plăcerile gastronomice în literatură (prezentarea culegerii de schiţe şi povestiri “Cămara diavolului” de Jim Crace). In: Probleme ale științelor socioumanistice și modernizării învățământului, Ed. 22, 8-9 octombrie 2020, Chişinău. Chişinău: CEP UPS „I.Creangă”, 2020, Seria 22, Vol.3, pp. 228-232. ISBN 978-9975-46-449-9; 978-9975-46-452-9. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Probleme ale științelor socioumanistice și modernizării învățământului Seria 22, Vol.3, 2020 |
||||||
Conferința "Probleme ale științelor socioumanistice și modernizării învățământului" 22, Chişinău, Moldova, 8-9 octombrie 2020 | ||||||
|
||||||
CZU: 821.111-95:392.8 | ||||||
Pag. 228-232 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The article focuses on the presentation of Jim Crace's book of stories and sketches "Devil's Chamber". The digestive dominance runs like a thread of Ariadne Crace's work, and the polarity of the gastronomic approaches allows the categorization of the sixty-four constituent elements of the book in pleasures and displeasures of taste. |
||||||
Cuvinte-cheie (dis)pleasure), ash, negative, food, imaginary, disgrace |
||||||
|