(Dis)plăcerile gastronomice în literatură (prezentarea culegerii de schiţe şi povestiri “Cămara diavolului” de Jim Crace)
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
431 3
Ultima descărcare din IBN:
2023-03-13 12:27
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
821.111-95:392.8 (1)
Literatură engleză (116)
Obiceiuri, datini privind viața particulară (263)
SM ISO690:2012
GÎRLEA, Olesea. (Dis)plăcerile gastronomice în literatură (prezentarea culegerii de schiţe şi povestiri “Cămara diavolului” de Jim Crace). In: Probleme ale științelor socioumanistice și modernizării învățământului, Ed. 22, 8-9 octombrie 2020, Chişinău. Chişinău: CEP UPS „I.Creangă”, 2020, Seria 22, Vol.3, pp. 228-232. ISBN 978-9975-46-449-9; 978-9975-46-452-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Probleme ale științelor socioumanistice și modernizării învățământului
Seria 22, Vol.3, 2020
Conferința "Probleme ale științelor socioumanistice și modernizării învățământului"
22, Chişinău, Moldova, 8-9 octombrie 2020

(Dis)plăcerile gastronomice în literatură (prezentarea culegerii de schiţe şi povestiri “Cămara diavolului” de Jim Crace)

CZU: 821.111-95:392.8

Pag. 228-232

Gîrlea Olesea
 
Institutul de Filologie Română „Bogdan Petriceicu-Hasdeu”
 
 
Disponibil în IBN: 4 ianuarie 2021


Rezumat

The article focuses on the presentation of Jim Crace's book of stories and sketches "Devil's Chamber". The digestive dominance runs like a thread of Ariadne Crace's work, and the polarity of the gastronomic approaches allows the categorization of the sixty-four constituent elements of the book in pleasures and displeasures of taste.

Cuvinte-cheie
(dis)pleasure), ash, negative, food, imaginary, disgrace