Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
756 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-03-14 11:00 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.64.016.3/.7:635.657 (3) |
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72) |
Plante de grădină. Grădinărit (696) |
SM ISO690:2012 ŢISLINSCAIA, Natalia, PODOGOVA, Marina, ROTARENCO, Zinaida. Optimizarea compoziţiei din culturi leguminoase şi cerealiere pentru fabricarea produselor extrudate. In: Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”, 2008, nr. 4(11), pp. 78-80. ISSN 1857-0461. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | ||||||
Numărul 4(11) / 2008 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.64.016.3/.7:635.657 | ||||||
Pag. 78-80 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
OPTIMIZATION OF THE COMPOSITION OF VEGETABLE CROPS AND CEREALS FOR EXTRUDED PRODUCTS PRODUCTION
One of the directions of mixed products production is the search of the new sources vegetal proteins. A promising source of proteins is the chickpea (Cicer arietinum L.). The obtained mix from chickpea and cor permits to produce extruded products well balanced upon amino acid compounds and with a high biological value. |
||||||
|
Dublin Core Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'> <dc:creator>Ţislinscaia, N.I.</dc:creator> <dc:creator>Podogova, M.L.</dc:creator> <dc:creator>Rotarenco, Z.A.</dc:creator> <dc:date>2008-12-01</dc:date> <dc:description xml:lang='en'>OPTIMIZATION OF THE COMPOSITION OF VEGETABLE CROPS AND CEREALS FOR EXTRUDED PRODUCTS PRODUCTION One of the directions of mixed products production is the search of the new sources vegetal proteins. A promising source of proteins is the chickpea (Cicer arietinum L.). The obtained mix from chickpea and cor permits to produce extruded products well balanced upon amino acid compounds and with a high biological value.</dc:description> <dc:source>Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” 11 (4) 78-80</dc:source> <dc:title>Optimizarea compoziţiei din culturi leguminoase şi cerealiere pentru fabricarea produselor extrudate</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type> </oai_dc:dc>