Impactul rațiilor alimentare cu conţinut diferit al componentelor constituente asupra potenţialului vital şi masei corporale la şobolani în diferite perioade de vârstă
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
384 2
Ultima descărcare din IBN:
2021-11-26 15:28
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
599.323:591.133 (3)
Mammalia. Mamifere (161)
Fiziologie animală (59)
SM ISO690:2012
POLEACOVA, Lilia, CIOCHINĂ, Mariana, BOGDAN, Victoria. Impactul rațiilor alimentare cu conţinut diferit al componentelor constituente asupra potenţialului vital şi masei corporale la şobolani în diferite perioade de vârstă. In: Integrare prin cercetare și inovare.: Ştiinţe ale naturii și exacte, 10-11 noiembrie 2020, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: CEP USM, 2020, SNE, pp. 195-198. ISBN 978-9975-152-50-1.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Integrare prin cercetare și inovare.
SNE, 2020
Conferința "Integrare prin cercetare și inovare"
Chișinău, Moldova, 10-11 noiembrie 2020

Impactul rațiilor alimentare cu conţinut diferit al componentelor constituente asupra potenţialului vital şi masei corporale la şobolani în diferite perioade de vârstă

CZU: 599.323:591.133

Pag. 195-198

Poleacova Lilia, Ciochină Mariana, Bogdan Victoria
 
Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie
 
Disponibil în IBN: 17 noiembrie 2020