Influența metodei de păstrare asupra conținutului substanțelor fenolice în fructele de măr
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
582 37
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-30 22:38
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.11:575 (2)
Cultura fructelor (1437)
Genetică generală. Citogenetică generală (427)
SM ISO690:2012
NICUŢA, Alexandru, POPOVICI, Ana, BUJOREANU, Nicolae. Influența metodei de păstrare asupra conținutului substanțelor fenolice în fructele de măr. In: Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători, Ed. Ediția IX, 15 iunie 2020, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tipogr. „Biotehdesign”, 2020, Ediția 9, Vol.1, pp. 218-224. ISBN 978-9975-108-66-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 9, Vol.1, 2020
Conferința "Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători"
Ediția IX, Chișinău, Moldova, 15 iunie 2020

Influența metodei de păstrare asupra conținutului substanțelor fenolice în fructele de măr

CZU: 634.11:575

Pag. 218-224

Nicuţa Alexandru12, Popovici Ana12, Bujoreanu Nicolae12
 
1 Universitatea de Stat „Dimitrie Cantemir”,
2 Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor
 
 
Disponibil în IBN: 31 octombrie 2020