Potenţialul oenologic al soiurilor CABERNET SAUVIGNON şi MERLOT cultivate în centrul viticol Segarcea
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
360 5
Ultima descărcare din IBN:
2023-06-06 13:39
SM ISO690:2012
GENOIU, Elena Nadia, OLTEANU, Ion. Potenţialul oenologic al soiurilor CABERNET SAUVIGNON şi MERLOT cultivate în centrul viticol Segarcea. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (2), pp. 180-184. ISBN 978-9975-946-37-7 .
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (2), 2007
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”"
Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007

Potenţialul oenologic al soiurilor CABERNET SAUVIGNON şi MERLOT cultivate în centrul viticol Segarcea


Pag. 180-184

Genoiu Elena Nadia, Olteanu Ion
 
Universitatea din Craiova
 
 
Disponibil în IBN: 7 octombrie 2020


Rezumat

Segarcea viticultural area is recognized among the most reputed winegrowing zone in Romania for red wines. This viticultural center has exquisite condition, climatic and geological point of view, in order to obtain grapes productions with high contents of glucides and anthocyanins. This composition recommends the obtaining of high quality wines characterized by good organoleptical and compozitional parameters ready to satisfy even the most exquisite taste.

Cuvinte-cheie
calitate, glucide, antociani, areal vitico