Articolul precedent |
Articolul urmator |
360 5 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-06-06 13:39 |
SM ISO690:2012 GENOIU, Elena Nadia, OLTEANU, Ion. Potenţialul oenologic al soiurilor CABERNET SAUVIGNON şi MERLOT cultivate în centrul viticol Segarcea. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (2), pp. 180-184. ISBN 978-9975-946-37-7 . |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” Vol. 15 (2), 2007 |
||||||
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”" Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007 | ||||||
|
||||||
Pag. 180-184 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Segarcea viticultural area is recognized among the most reputed winegrowing zone in Romania for red wines. This viticultural center has exquisite condition, climatic and geological point of view, in order to obtain grapes productions with high contents of glucides and anthocyanins. This composition recommends the obtaining of high quality wines characterized by good organoleptical and compozitional parameters ready to satisfy even the most exquisite taste. |
||||||
Cuvinte-cheie calitate, glucide, antociani, areal vitico |
||||||
|