Studiul complexului aromatic a vinurilor naturale şi a aromatizatorilor sintetici
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
429 12
Ultima descărcare din IBN:
2023-06-28 21:08
SM ISO690:2012
TARAN, Nicolae, SCORBANOVA, Elena, VERLAN (COMANICI), Veronica. Studiul complexului aromatic a vinurilor naturale şi a aromatizatorilor sintetici. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (2), pp. 176-178. ISBN 978-9975-946-37-7 .
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (2), 2007
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”"
Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007

Studiul complexului aromatic a vinurilor naturale şi a aromatizatorilor sintetici


Pag. 176-178

Taran Nicolae, Scorbanova Elena, Verlan (Comanici) Veronica
 
Institutul National pentru Viticultura si Vinificatie
 
 
Disponibil în IBN: 7 octombrie 2020


Rezumat

Purposing the elaboration of a method for detecting synthetic flavours in wines, were obtained cromatographic profiles for natural wines from aromatic cultivars (Muscat, Izabela, Traminer, Sauvignon, Chardonnay) and cromatographic profiles for synthetic flavours frequently used for flavouring wines.