Articolul precedent |
Articolul urmator |
429 12 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-06-28 21:08 |
SM ISO690:2012 TARAN, Nicolae, SCORBANOVA, Elena, VERLAN (COMANICI), Veronica. Studiul complexului aromatic a vinurilor naturale şi a aromatizatorilor sintetici. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (2), pp. 176-178. ISBN 978-9975-946-37-7 . |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” Vol. 15 (2), 2007 |
||||||
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”" Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007 | ||||||
|
||||||
Pag. 176-178 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Purposing the elaboration of a method for detecting synthetic flavours in wines, were obtained cromatographic profiles for natural wines from aromatic cultivars (Muscat, Izabela, Traminer, Sauvignon, Chardonnay) and cromatographic profiles for synthetic flavours frequently used for flavouring wines. |
||||||
|