Articolul precedent |
Articolul urmator |
484 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-08-18 14:35 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.11:631.52 (16) |
Cultura fructelor (1437) |
Lucrări agricole (1225) |
SM ISO690:2012 BUJOREANU, Nicolae, HAREA, Ivan, NICUŢA, Alexandru. Influența diferitor compoziții de O2 și CO2 ale atmosferei controlate asupra gradului de rezistență a fructelor de măr la dereglările funcționale și bolile fungice pe durata perioadei postrecolte. In: Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor, Ed. 5, 23-24 octombrie 2014, Chişinău. 2014, Ediția 5, pp. 322-327. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor Ediția 5, 2014 |
||||||
Conferința "Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor" 5, Chişinău, Moldova, 23-24 octombrie 2014 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.11:631.52 | ||||||
Pag. 322-327 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Storage under controlled atmosphere implies conservation of fruits in a medium with an increased content of CO2 and O2 content decreased. Successful storage of apple fruits under controlled atmosphere can be determined after establishing O2 and CO2 optimal ratio, taking into account the characteristics of genotype, growing conditions, biochemical composition of fruit, degree of maturation etc |
||||||
Cuvinte-cheie apple fruits, controlled atmosphere, experimental boxes, Storage, physiological disorders, fungaldisease, resistance, Quality |
||||||
|