Influența diferitor compoziții de O2 și CO2 ale atmosferei controlate asupra gradului de rezistență a fructelor de măr la dereglările funcționale și bolile fungice pe durata perioadei postrecolte
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
484 8
Ultima descărcare din IBN:
2023-08-18 14:35
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.11:631.52 (16)
Cultura fructelor (1437)
Lucrări agricole (1225)
SM ISO690:2012
BUJOREANU, Nicolae, HAREA, Ivan, NICUŢA, Alexandru. Influența diferitor compoziții de O2 și CO2 ale atmosferei controlate asupra gradului de rezistență a fructelor de măr la dereglările funcționale și bolile fungice pe durata perioadei postrecolte. In: Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor, Ed. 5, 23-24 octombrie 2014, Chişinău. 2014, Ediția 5, pp. 322-327.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor
Ediția 5, 2014
Conferința "Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor"
5, Chişinău, Moldova, 23-24 octombrie 2014

Influența diferitor compoziții de O2 și CO2 ale atmosferei controlate asupra gradului de rezistență a fructelor de măr la dereglările funcționale și bolile fungice pe durata perioadei postrecolte

CZU: 634.11:631.52

Pag. 322-327

Bujoreanu Nicolae, Harea Ivan, Nicuţa Alexandru
 
Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor al AŞM
 
 
Disponibil în IBN: 29 iulie 2020


Rezumat

Storage under controlled atmosphere implies conservation of fruits in a medium with an increased content of CO2 and O2 content decreased. Successful storage of apple fruits under controlled atmosphere can be determined after establishing O2 and CO2 optimal ratio, taking into account the characteristics of genotype, growing conditions, biochemical composition of fruit, degree of maturation etc

Cuvinte-cheie
apple fruits, controlled atmosphere, experimental boxes, Storage, physiological disorders, fungaldisease, resistance, Quality