Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
685 19 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-10 10:48 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.8.07-035.85:613.49 (1) |
Viticultură. Viță de vie. Vii (624) |
Igienă personală. Îmbrăcăminte (4) |
SM ISO690:2012 MELENTIEV, Eugenia, CALMUŢCHI, Lidia, PITUȘCAN, Doina. Valorificarea calității uleiului extras din semințe de struguri cu aplicare în cosmetică. In: Acta et commentationes (Ştiinţe Exacte și ale Naturii), 2020, nr. 1(9), pp. 64-69. ISSN 2537-6284. DOI: https://doi.org/10.36120/2587-3644.v9i1.64-69 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Acta et commentationes (Ştiinţe Exacte și ale Naturii) | ||||||
Numărul 1(9) / 2020 / ISSN 2537-6284 /ISSNe 2587-3644 | ||||||
|
||||||
DOI:https://doi.org/10.36120/2587-3644.v9i1.64-69 | ||||||
CZU: 634.8.07-035.85:613.49 | ||||||
Pag. 64-69 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Uleiul extras din semințele de struguri prezintă subprodus bogat în substanțe nutritive, compuși polifenolici, acizi grași, vitamine, minerale, care au însemnătate esențială în dezvoltarea industriei farmaceutice, cosmetice și alimentare. În articol se descrie compoziția uleiului extras din semințele de struguri, soiul Isabella și evaluarea unor compuși valoroși cu proprietăți antioxidante. |
||||||
Cuvinte-cheie semințe din struguri, ulei de struguri, acizi grași, subproduse vinicole, compuși polifenolici, creme bio, spectroscopie IR, seed oil, fatty acids, wine by-products, polyphenolic compounds, organic creams, infrared spectroscopy, quality indices |
||||||
|